FIND GODT BILLIGT WEBHOTEL BLANDT WEBHOTELLER TIL ALMINDELIG BRUG Her finder du bedste bud på et billigt webhotel til normalt brug, der er gode nok for over 80% af danske hjemmesider

De billige webhoteller er rigeligt til de fleste af de danske hjemmesider. De udvalgte hosting steder kan du se forskellighederne på i sammenligningstabellen nedenfor. Du kan se webhotel priser og de nødvendige data. Nederst på siden, der finder du oversigten og samtlige muligheder for et billig domæne og webhotel. Dette giver dig de nødvendige fakta, så du kan bestemme dig for et godt og billigt webhotel til din nye hjemmeside eller blog.

De 3 bedste billige webhoteller

VÆLG DET RIGTIGE

WEBDOMAIN

Kr. 9/M
Køb her

best value

UNOEURO

Kr. 18,66/M
Køb her

AZEHOSTING

Kr. 19/M
Køb her

Oprettelse

99 kr.

111 kr.

Gratis

Plads

3 GB

10 GB

10 GB

Trafik

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

Domæner

1

Ubegrænset

10

E-mail adresser

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

Support

E-mail

E-mail

E-mail

Backup

Daglig

Daglig

Daglig

Wordpress installation

Ja

Ja

Ja

Rabatkode

Nej

NBHX9K

Nej

Kr. 9/M
Køb her

Kr. 18,66/M
Køb her

Kr. 19/M
Køb her

Hvorfor Unoeuro er et godt billigt webhotel for dig?

99.9% Oppetid

Unoeuro er meget stabile, og det hotel jeg erfaringsmæssigt finder mest stabilt

1-Click installation

Unoeuro er nemt at navigerer i og 1-click installation til wp, magento m.m.

HTTPS beskyttelse

Hvis du vil ranke så er HTTPS nødvendigt, og det kan du sætte op.

Ubegrænset trafik

I forhold til mange andre, så får du her ubegrænset trafik.

Ubegrænset domæner

Det er nødvendigt for de fleste med flere domæner, og her sparer du penge.

God hurtig support

Hvem kan sige sig fra at gøre noget dumt, og her er support essentielt.

Fuld daglig backup

Hvis du ødelægger databasen, er det rart at kunne rulle tilbage.

Perfekt pris til ydelse

Du får de fleste muligheder også på sigt, da opgradering er billigt.

Hvad og hvordan vælger man det billige web hosting?

At finde rundt i det store udbud af forskellige hosting selskaber kan være svært. Udvalget af webhoteller er ret stort, og forskellighederne i form af hosting, domæne, oprettelse, hjemmesider, php, e-mail, support og alt det andet som enten hører sig til, eller måske er sparet væk; Det kan være en jungle at finde rundt i.

Det første du skal gøre dig klart, er hvad dit behov for hosting, rent faktisk er.

Har du bare brug for et billigt webhotel til en blog med 50 til 200 daglige besøgende, eller skal du have et mere professionelt setup? Måske din hjemmeside eller webshop kræver både stabilitet, fordel ved dedikeret server og  sikkerheden af det faktum, at en pro. server bare er hurtigere?

Det kan være svært at vurderer, hvilket hjemmeside hosting der er rigtigt, når man kigger på oversigter. Hvis du har en webshop, stor affiliate eller forretningsside der kræver stabilitet, hurtighed og mange kunder, så skal du selvfølgelig have et professionelt setup, men det er dog de færreste, der har behov for det. Derfor skal du selvfølgelig kende til de forskellige fordele og ulemper ved billig webhosting, så du kan vurderer dit aktuelle behov, og ikke kun tage udgangspunkt i de forskellige hosting priser.

køb et billigt webhotel til wordpress og andre cms

Overvej dit behov for serverplads før køb

Som fortalt, så kører alle de mange billige webhoteller med begrænsning på serverplads, og som sådan, så skal du overveje hvor meget du har brug for. Du skal have plads nok til det din hjemmeside eller måske endda flere hjemmesider. Det kræver at du forstår de termer der bliver brugt, når det drejer sig om serverplads. Man gør tingene op i bytes og den samlet plads er i GB (gigabytes), hvor 1 GB er 1000 MB (megabytes). For at gøre det forståeligt eller sammenligne, så fylder en almindelig film eller cd på 700 MB. Så hvis du planlægger at lave en hjemmeside med direkte upload af film, så løber du hurtig tør. En almindelig blog, også selvom den måske fylder lidt, kan sagtens hostes på ved stort set alle udbyders startpakker. Hvis du planlægger flere hjemmesider, så skal du overveje om ikke pengene er givet godt ud ved at købe et nummer større i webhotel pakke.

Er der fri trafik eller begrænsning på trafikken?

Udbydere som Unoeuro tilbyder fri trafik, imens andre sætter begrænsning på trafikken. Til almindelig brug hvor man ikke får alverdens besøg på sin hjemmeside eller hjemmesider, så er det selvfølgelig lige meget. Hvis du planlægger at lægge arbejdet i at skabe trafik til din hjemmeside, så kan der være behov for ubegrænset trafik. Hvis du lige pludselig får rigtig meget trafik, så kan udbydere faktisk finde på at lukke din side på grund af overbelastning.

Mulighed for flere domæner?

Det er altid godt at have mulighed for at tilknytte flere domæner til sit webhotel, for så kan du udvide din portefølje af blogs, hjemmesider eller ydelser alt afhængig af hvad dit formål med webhotel og hjemmesider er. Mit primære valg af webhotel, Unoeuro, tilbyder ubegrænset domæner, hvor man dog skal tilkøbe mail alias til de respektive tilkoblet domæner på dns adressen.

Antal mailadresser tilknyttet til webhotellet?

Hvis du er ene mand, så er dette slet ikke relevant, men hvis du planlægger en firmaside hvor flere mailadresser er nødvendige, så skal du selvfølgelig kigge efter muligheden for dette, så dit behov bliver opfyldt.

Mulighed for support?

Det kan virke som ligegyldigt, men når man står og mangler hjælp, så er support muligheden absolut at foretrække. At stå en onsdag aften og ens 5 eller 10 hjemmesider er gået ned, så er det rart, at man kan sende en mail og få hurtig og kyndig assistance, uden at man samtidig får serveret en regning på 2500,- kr. for noget som man troede var gratis. Så derfor se godt efter hvad support mulighederne er, og også priserne, så du ikke løber ind i en overraskelse, hvis f.eks. du har brug for at reetablerer hjemmesiden fra udbyderens backup funktion. Support ligesom backup er noget, som du skal lægge vægt på, når du bestemmer dig for dit valg af bedste webhotel, for en eller anden dag får man brug for funktionen.

Fordele ved billigt webhotel?

I Danmark hvor vi virkelig har fået sat fart på det digitale samfund, har betydet, at der også er kommet mange flere webhoteller til. Den danske del af internettet er også vokset gevaldigt med blogs, forums, hjemmesider, webshops og alt andet der hører internettet til, og det giver heldigvis også flere muligheder for at få det gode billige webhotel.

Fordelene ved de billige webhoteller er, at konkurrencen er så stor, at priserne er styrtdykket, og man får rigtig billige priser. Udover den aktuelle pris for hosting, så kører mange udbydere som f.eks. Webdomain også med gratis domæne ved køb af et hotel ved dem, og med en pris på 9,- kr. om mnd. så har du både det domæne og webhotel klar for under 200 kr. for et år. Webdomain kører så ikke med flere domæner, da du skal skal tilkøbe denne funktion eller opgraderer til et større webhotel.

De mange features der følger med de billige webhoteller i dag, kan være overvældende, for mange selskaber stiller faktisk de samme ting til rådighed ved det billige hotel som ved det professionelle, stort set. Du kan finde både backup, ubegrænset e-mail adresser, one click installation, spamfilter, viderestilling og meget mere, som du får stort set gratis.

Derudover, så kører rigtig mange hosting selskaber efterhånden med ubegrænset trafik, hvilket jo må siges, at være lækkert hvis ens hjemmeside får et gevaldigt boost i trafik, enten fordi man bare er en haj til søgeoptimering, er dygtig eller måske fordi man er født heldig(Selv ubegrænset har sin begrænsning dog).

Ulemper ved de billige webhoteller?

Der er selvfølgelig også nogle ulemper ved de utrolige billige priser, for hosting selskaberne skal stadig have forretningen til at køre rundt.

En af ulemperne ved de billige webhoteller er, at du deler en server med rigtig mange andre, og som sådan kan serveren faktisk opleves meget langsommere end f.eks. ved det professionelle setup, men dog skal du have en hjemmeside af en god karakter og trafik, før det kan betale sig at skifte til det pro setup.

Trafik kan være en ulempe ved de billige hosting planer, da mange af web firmaerne har sat begrænsning på trafikken som f.eks. Surftown, Meebox, Cliche og andre. Dette er en af grundende til at jeg på Webhotelanbefaling netop anbefaler Unoeuro som den bedste løsning, da de har ubegrænset trafik.

En anden ting som mange sætter begrænsning på, er antallet af domæner på et webhotel.

Hvis du har planer om at have en del hjemmesider, som rigtig mange jo har, så kan der være penge at spare ved at hoste dem på samme webhotel, og som sådan skal du gå efter disse selskaber der tillader det, som f.eks. min favorit, Unoeuro.

Der er oprettelsesgebyr ved alle hostingselskaber, og jeg anser det som en ulempe, da prisen altid er det samme ligegyldigt hvor meget, eller lidt du køber.

Azehosting Webhotel

Billigste starter hotel og mulighed for at sammensætte eget webhotel, hvor prisen så bliver det højere. Et godt stabil webhotel, hvor du dog skal huske at vælge dansk server ud fra seo grunde. Interface og navigation er dårligere end Unoeuro eller One.com.

Pris
19,00 kr./m
10 GB
plads
1 klik
installation
E-mail
support
FTP
adgang
Ubegrænset
trafik
billigste
hotel
Tysk eller
dansk server
Fuld
Daglig Backup
Billig
opgradering

CHosting

Stabilt webhotel med gode servere efter Meebox lavede opgradering. Prisen er fornuftig, og du får ofte billige domæner, hvis du har webhotel ved Meebox.

Pris
22,00 kr./m
5 GB
plads
50 GB
trafik
E-mail &
chat support
Daglig
backup
1 klik
installation
Godt
kontrolpanel
Stabilt
webhotel
1 domæne
tilknytning
FTP
adgang

Webdomain

Billigt webhotel og gratis domæne ved webhotel køb. Deres system er ikke så intuitiv som Unoeuro at bruge, og det virker lidt mere “skrabet” end de anbefalet hosting steder.

Pris
9,00 kr./m
Dansk
tlf-support
3 GB
plads
10
postkasser
quickCMS
wp, joomla m.m.
gratis
DK domæne
Gratis
ssl-certifikat
ubegrænset
domænealiaser
Ugentlig
Backup
Fri
trafik

SURFTOWN

Kvalitet, stabilitet og ganske god pris på webhoteller i forhold til hvad man får. Prisen er højere end flere andre hosting selskaber, men kvaliteten ved Surftown er dog upåklagelig.

Pris
25,00 kr./m
20 GB
plads
30 GB
trafik
E-mail & chat
support
1-klik
installation
God webhotel
kvalitet
100 GB
KEEPIT backup
Ubegrænset
e-mail konti
Daglig
backup
1024 MB
PHP memory

One.com

One.com starter hotel til ca. 11 kr. er slet ikke dårligt. For du får nemlig et super nemt brugerinterface, hvilket er rart hvis man ikke er teknisk mindet, og gider bruge tid på dette.

Pris
19,00 kr./m
25 Gb
plads
Ubegrænset
trafik
Chat & E-mail
support
Backup
dagligt
1 klik
installation
One.com
cloud-drive
website
builder
Fri
SSL
PHP &
MariaDB

Cliche

Stabilt webhotel i den dyre ende og dårlig backup løsning. Kan ikke anbefaler for der bliver kun taget backup af databasen og ikke hele siden. Derudover, så er der for lidt plads i forhold til de andre hosting muligheder.

Pris
19,00 kr./m
1 GB
plads
ubegrænset
trafik
20 e-mail
konti
E-mail
support
Kun DB
backup
1 klik
installation
PHP &
MySql
Telefon
support
WordPress
installer

WPhosting

Produkter af god kvalitet til en billig pris, hvor hastighed og god menneskelig support gør sig gældende.

Pris
15,00 kr./m
5 GB
plads
15 GB
trafik
0 addon
domæner
1-click
toolbox
gratis
ssl
supercacher
server cach
Dansk
kontrolpanel
e-mail
support
Ubegrænset
e-mail konti
4.5/5 (2 Reviews)