Hvad er hosted exchange? Kort og simpel forklaring

Hvad er hosted exchange? Kort og simpel forklaring

Hvad er hosted exchange og hvorfor kan det være relevant for dig?

Det er en samlet Microsoft løsning, der giver dig den nemme og overskuelige mulighed for at samle kalender, kontakter, møder og e-mails i en. Det er især praktisk, fordi ligegyldigt om du bruger computeren, tablet eller telefonen, så har du altid adgang til synkroniseret data der er 100% opdateret.

Det fungerer upåklageligt, og lige så hurtigt som du opretter et nyt møde, kalender, kontakt eller andet, så vil synkronisering gå i gang, og de nye data vil blive hentet ned på den enhed du vælger at bruge, hvad end det er arbejdscomputeren eller hjemmecomputeren.

Rent teknisk kræver det selvfølgelig noget arbejde, hvis du selv står for hosting af exchange-server, men for de fleste enkeltmand eller mindre firmaer, er det nemmere at købe muligheden der ligger i skyen, for så slipper man for at forholde sig til teknikken.

 

Hvem har gavn af hosted exchange?

Hvad end du er enkeltmand, mindre firma eller kæmpe koncern, så er exchange den bedste mulighed til organiseringen. Outlook er det mest brugte e-mail, kalender og møde program, og man kan snakke for og imod, men det virker bare, og alle kan finde ud af bruge det.

Som enkeltmandsfirma eller lille firma er egen hosting af exchange-server selvfølgelig overkill og tidskrævende. Dette er kun gældende for store koncerner, hvor præmissen for brugen er noget anderledes. Derfor er outsourcing af systemet selvfølgelig det logiske valg. Office 365 er blevet super populært gennem de senere år, og de fleste kan hurtigt og nemt sætte det op, selv med sit billige Unoeuro webhotel som beskrevet på deres side her.

En kalender er noget alle skal bruge, og hvorfor ikke bruge systemet der har bevist sit værd.

 

Fordele ved hosted exchange?

Du får en nemmere hverdag og bedre organisering, hvilket er den store fordel, ved at bruge hosted exchange som enkeltmand eller lille firma.

Synkronisering og deling af kalenderen til medarbejdere, kolleger eller interessenter er en praktisk ting, der kan bruges på både telefoner, tablet og computer. Helt ligesom du kan bruge forskellige løsninger som arbejder sammen med Outlook og Office, hvor f.eks. Microsoft video konference system er nemt og hurtigt at oprette og starte gennem outlook.

Sikkerheden ved en cloud baseret løsning som Office 365 er nødvendigt og ganske rart for mindre firmaer, for så skal man ikke forholde sig til backup, som jo er noget, alle skal være sikre på, at det virker. Alt afhængig af leverandør, skal du dog sikre dig at backup er med i løsningen.

Hosted exchange er den meget bedre løsning end det almindelige mailhotel, hvilket selvfølgelig er afhængig af dit behov. Det er nemlig synkroniseringen på forskellige enheder og muligheden for deling af kalender m.m. der adskiller de to ting, for ubegrænset e-mail konto og virus/spamfilter findes på begge.

Skriv en kommentar