Hvorfor en dårlig hjemmeside skader din forretning?

Hvorfor en dårlig hjemmeside skader din forretning?

Hvorfor en dårlig hjemmeside skader din forretning?

Internettet; Hvad der startede med at være et militært projekt, hvor ordet ”Logon” blev sendt fra en computer til en anden, er i dag blevet en fuldstændig uundværlig del af vores hverdag. I alle henseender på en eller anden måde berøres den af det, og det bliver nok svært at argumentere imod, at internettet er kommet for at blive.

Er man selvstændig forretningsdrivende, så er egen hjemmeside fuldstændig uundværlig for der findes efterhånden ikke mange brancher i dagens Danmark, hvor den online tilstedeværelse ikke er vigtigt.

 

Hvorfor hjemmesiden er vigtigt for forretningen?

Din hjemmeside som selvstændig erhvervsdrivende kan være fantastisk for din forretning. Men ak, internettet tager, såvel som det giver. Har du en forfærdelig hjemmeside, kan den være decideret skadelig for din forretning.

Med internettets succes er det rent marketingmæssigt både blevet hurtigere, nemmere og billigere at nå ud til eksisterende og potentielle kunder, og derfor skal du huske, at din hjemmeside er din forretnings ansigt til omverdenen online og derfor en virtuel repræsentation af dit brand.

 

Hvad skaber den dårlige hjemmeside?

En dårlig hjemmesides skadelige effekter skyldes, at en sjusket og rædsomt dårlig hjemmeside vil skræmme kunder væk. I og med at internettet er blevet så stor en del af vores liv, så forventes det derfor i dag, at du har en ordentlig hjemmeside. Alt andet er blot med til at så tvivl om dit brands autenticitet og kvalitet.

Der er mange ting, der giver den hjemmeside. Infrastrukturen som det første, for en langsom hjemmeside er dræbende både for bloggeren, firmaet eller webshoppen.

 

Hvilket ting giver den dårlige infrastruktur?

Dit domæne er først punkt, for det skal være et godt brand eller sigende domænenavn.

Næste punkt er dit webhotel, for hvis det er dårligt, sløver den visningen af hjemmesiden ned.

Efterfølgende kommer der mange ting, som dårlig kode, cache eller massiv brug af for store billeder, videoer med mere.

Selvom hjemmesiden er hurtigt og du ligger nummer et på google, og har masser af besøgende, skal din hjemmeside være i stand til at ændre disse besøgende til kunder.

 

Udseende på forretningen

Din hjemmeside er ikke i stand til at konverterer brugerne til kunder, hvis det er en forfærdelig dårligt udseende hjemmeside, der giver en dårlig brugeroplevelse, og bruger årtier på at loade. I så fald bliver din hjemmeside mere en klods om benet, end noget der er positivt for din forretning.

Ligger dit firma derfor inde med en hjemmeside, der hører fortiden til, så kan det ikke understreges nok, at en opgradering er på høje tid. Er du på udkig efter en ny hjemmeside, men i tvivl om hvad den kommer til at koste, så prøv en prisberegner her.

Held og lykke med din nye hjemmeside, og husk nu at det starter med domænet, webhotellet og så den rigtige opbygning og udseende.

 

5/5 (1 Review)

Skriv en kommentar