Hej og velkommen til Webhotelanbefaling.dk.

Har du stået i situation med at vil lave en blog, hjemmeside, webshop eller andet, men du aner ikke, hvilket webhotel der er bedst eller billigst?

 

Hvad giver webhotelanbefaling?

Her finder du de nyttige oplysninger til at finde det gode, driftsikre og billige webhotel til brug for din hjemmeside, blog eller andet.

Webhotellerne som du finder her på siden, er til ganske almindelig brug, hvad enten det så er familien bloggen, hobbyen, affiliate eller lille firmaside som ikke kræver det store professionelle setup for den stabile drift og massive trafik tilstrømning. De større webhoteller til professional brug kan du selvfølgelig også finde information, hvor jeg har finder Surftown pakker lige her, de bedste i form af stabilitet og god ydelse på deres servere.

Det bedste webhotel kan være svær at finde, og netop derfor anbefaler jeg her på denne side det bedste valg af billig hosting til almindelig brug, og også det bedste valg til det mere professionelle brug.

Webhotelanbefaling.dk er en reklamefinansieret side, hvilket betyder, at jeg får kommission ved nogen af de forskellige webhoteller som jeg linker til. Dette betyder dog ikke, at jeg favoriserer nogen foran andre, men det betyder bare, at denne sides omkostninger og vedligeholdelse bliver dækket, da arbejdet med hjemmesiden både løber op i mange timer og omkostninger.

 

Personen bag siden?

Morten Olesen personen bag webhotelanbefalingPersonligt om mig, Morten Olesen, så er jeg rent fagligt it-supporter, og har derudover efterhånden i ret mange år arbejdet med online marketing, søgeoptimering og alt derimellem, hvilket har givet en dybdegående viden og brug af webhoteller i hele verden, helt ligesom jeg har dybdegående kendskab til affiliate, wordpress, blogging og marketing online.

I Danmark har jeg brugt eller bruger stort set alle webhoteller, og har gjort mig mine erfaringer med både fordele og ulemper ved de forskellige pakker, og denne erfaring er hvad du finder anbefalinger om webhoteller ud fra.

Mit favorit webhotel til hjemmesider og blogs er Unoeuro her, som jeg finder hurtigst, mest stabilt, billigt og nemmest at navigerer på i deres simple kontrolpanel. Til webshops og lignede hjemmesider, her anbefaler jeg Surftown som du kan læse mere om på forsiden.

Håber du finder hvad du søger om webhosting her på siden.

 

Firma oplysninger

Webhotelanbefaling.dk er registreret under mit firma der er registeret her:

CVR: 35500553

Lansky.dk

Ildervej 5

8680, Ry

 

webhotel anbefaling støtter csr mærketVi støtter social ansvarlig og grønne formål som mijøvenlig pakning og kampen mod co2 udledning.

Hvis du har nogen tvivl, spørgsmål eller andre henvendelser, så skriv en besked på kontakt siden her, og det vil blive besvaret indenfor 24 timer.støt grønt

støt grøntstøt grøntGem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

0/5 (0 Reviews)