Bedste webhotel – Det bedste webhotel udvælges ud fra mange ting som pris, trafik, størrelse, domæner, e-mail adresser og andre kriterier. Disse ting har vi analyseret og fundet at det bedste billige webhotel til almindelig brug finder man ved Unoeuro, imens det bedste til professionel ud fra fra pris er Meebox. Find her hvordan du finder det bedste til dit behov og selvfølgelig hvorfor vi har valgt disse webhoteller.

Billigt webhotel – Se priserne på de billigste webhoteller her, hvor du finder priserne på fem af de billigste webhoteller til det almindelige og det professionelle brug.

Gratis webhotel – Vi anbefaler ikke gratis webhotel til en blog eller hjemmeside der skal være lidt seriøs eller være forretning, men derfor viser vi her hvor du finder både gratis webhotel hosting og også de bedste web 2.0 steder som kan bruges til danske blogs.

Webhotel priser – Find priserne på de forskellige danske webhoteller under denne sektion, hvor vi løbende holder siden opdateret med nye priser og tilbud.

Webhoteller – Se oversigten over de danske webhoteller som både har stabile serverer og anstændige priser til folk der skal bruges hosting til almindelig brug og også f.eks. private firmaer, affiliate og andet forretningsbrug.

Domæne – Find priser og tips til hvordan du finder det helt rigtige domænenavn. Hvad enten du går efter det sigende eller brand navn, så kan du få svar på dine eventuelle spørgsmål om valg af domæne.


Blog – Løbende indhold om både de bedste, billigste, gratis og alt andet relevant som kan bruges til at finde det rigtige webhotel.

Om webhotelanbefaling – Læs mere om webhotelanbefaling.

5/5 (1 Review)